Echipa

Am început când încrederea pe care o acordam studenților, spiritului lor inovator și creator ne-a adus împreună.

Am progresat transformându-ne într-o echipă cu scopul de a valorifica potențialul antreprenorial al tinerilor români. Ne apropiem de succes investind împreună cunoștințe, resurse și energie pentru a aduce tinerii în prim-planul mediului de afaceri din România.

Credem cu tărie că cel mai bun mod de a prezice viitorul este prin a ne aduce contribuția la construirea lui. Noi, echipa Good to Go, putem afirma fără ezitare că suntem 10 tineri care au curajul să provoace societatea să aleagă implicarea și investiția în educația viitorilor oameni de afaceri.

Ne bucurăm că am ajuns la a XIII-a ediție a unui proiect care de-a lungul timpului a adus împreună studenții care își doresc să devină viitorii antreprenori de succes din România, oamenii de afaceri consacrați care doresc să ofere expertiză, companiile care nu au ezitat să contribuie la impulsionarea schimbării, partenerii educaționali care sunt întotdeauna dispuși să ne împărtășească metode inovativ-educaționale și partenerii media care au avut încredere că misiunea pe care ne-am asumat-o merită promovată la nivel național.

Suntem încrezători că această ediție, care marchează un nou început și o nouă abordare, va reuși să îi reunească și să îi determine să lucreze împreună pe toți cei care astăzi sunt suficient de curajoși încât să ia o decizie care în viitor se va dovedi premisa unei afaceri de succes.

Loredana Popa
Denis Iusuf
Andreea Purcaru
Alexandra Vamvu
Amina Panduru
Claudiu Cuturescu
Ioan Starciuc
Bodan Jarcă
Mădălina Dobre
Mihnea Barbu