Good To Go a mai încheiat astăzi, 9 aprilie, încă un capitol. De treisprezece ani creăm contexte de învăţare pentru viitorii antreprenori ai României şi credem cu tărie că reuşim să aducem în fiecare an un plus de valoare mediului de business.

Au fost două săptămâni intense, atât pentru participanţi, cât şi pentru noi, echipa de organizare. Am construit în tot acest timp un traseu antreprenorial pe care participanţii noştri l-au parcurs cu succes, însuşindu-și concepte esenţiale dezvoltării unui business de sustenabil. Am facut trecerea de la skill-urile soft, la cele hard, având alaturi de noi nu persoane influente din mediul antreprenorial, ci oameni ce investesc timp şi resurse în alţi oameni.

Am învăţat că cea mai importantă resursă sunt oamenii din jurul nostru, de aceea am încercat să facem din Good To Go o comunitate a tinerilor ce doresc să schimbe ceva în antreprenoriatul românesc şi nu doar un alt proiect studenţesc. Scopul nostru a fost acela de a oferi “know-how-ul” necesar, ajutând altfel tinerii cu potenţial să treacă la următorul nivel al dezvoltării lor profesionale.

Astăzi a avut ultima etapă a proiectului pentru care participanții s-au pregătit timp de două săptămâni, pitch-ul final în fața board-ului de investitori. Pe această cale le mulțumim celora care au făcut parte din board, Dragoș Nicolaescu, angel investor, Mihai Sfințecu, Venture Capital & Private Equity Investor și Florin Otto, antreprenor și fost membru Business Club.

Cele unsprezece idei prezentate au fost, în ansamblul lor, extrem de interesante, venind cu îmbunătățiri în diverse domenii, de la contabilitate până la agricultură sau fashion. De asemnea, îi felicităm pe cei care au ajuns până în această etapă, dând dovadă de pasiune pentru munca lor, ambiție și perseverență. Săptămânile ce au trecut au reprezentat o provocare atât pentru noi, cei care am organizat proiectul, cât și pentru ei, fiecare depășindu-ne limitele și făcând un pas înafara zonei de confort.

Noi credem că treisprezece a fost cu noroc pentru Good To Go, deoarece am avut alături de noi oameni excepționali de care o să mai auziți cu singurață, chiar dacă această ediție a proiectului a luat sfârșit astăzi. Aștepăm cu nerăbdare să vedem cu ce ne va surprinde ediția a paisprezecea!

Andreea Purcaru

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *